Márton nap a „Csupaszívben”

Márton nap a „Csupaszívben”

Márton nap egy jelentős ünnep óvodánkban. Már az ünnepet megelőző két hétben Márton napjához kapcsolódó magyar, illetve német dalok, mondókák szűrődtek ki a csoportszobákból. Különböző technikákkal készültek a papírlibák, a szebbnél szebb lámpások az esti felvonulásra.

Kötelező a maszk használata!

Kötelező a maszk használata!

A járványhelyzet folyamatos romlása miatt, az ügyfelek, a szülők, a gyermekek és a dolgozók védelme érdekében, a 7. életévüket betöltött személyeknek az önkormányzati intézmények közösségi területein és a polgármesteri hivatal egész területén az orrot és a szájat eltakaró maszk használatát előírom.

Maszk nélkül az intézményekbe nem léphetnek be az érintettek.

Márton napi lámpás felvonulás

Márton napi lámpás felvonulás

Szeretettel meghívjuk 2021. november 11-én csütörtökön, a hagyományos Márton napi lámpás felvonulásunkra!

A Szérűskertben találkozunk 17 órakor, a program a szabadban zajlik.

Gyereknap, a mi napunk!

Nagy izgalommal készültek a gyereknapra a kis ovisaink, számolták vissza a napokat, hányat kell még aludni az egyik legvidámabb napig az oviban.

Megérte a várakozást, hisz sok-sok meglepetés várta a gyerekeket. A programokat Tóth Kriszta fergeteges mesejátéka (Backe, backe Kuchen) nyitotta meg, mely minden kisgyermek arcára mosolyt csalt.

Martinstag in unserem Kindergarten

Martinstag ist ein bedeutender Feiertag in unserem Kindergarten. Vor dem Festtag zwei Wochen lang konnte man aus den Gruppenzimmern deutsche und ungarische Martinslieder und Reime hören. Mit verschiedenen Techniken bastelten wir Gänse und wunderschöne Laternen, damit wir am Umzug leuchten können.