Karácsony az óvodában

Karácsony az óvodában

Karácsony Ünnepét az idén is lázas készülődés előzte meg. Óvodánk november végén szép, meghitt karácsonyi öltözetbe bújt, hogy az adventi időszakban segítse a felkészülést, a ráhangolódást, hogy amikor majd eljön a nagy nap, még fényesebben ragyogjon az Ünnep.

Köszönet

Köszönet

Ezúton is szeretnénk megköszönni a Beszélő Nyelvi Klub kezdeményezését, miszerint alapítványunkat támogatták a törökbálinti Arénában tartott könyv- és sütivásárukon.

Adventi kávézás

Adventi kávézás

Az idei kávézásból befolyt adomány összege 160.100,- forint volt, melyet a csoportok karácsonyi játék-, mesekönyv és egyéb berendezési tárgyak beszerzésére fordíthatnak.

Ezúton is köszönetet mondunk a Szülőknek a befolyt összegért és óvodánk aprajának, nagyjának a finom házi süteményekért!

Házikoncert

December 12-én, csütörtökön a Zimándy Ignác Általános Iskola 4/A. osztályának szolfézscsoportja házi koncerttel ajándékozott meg bennünket. Advent időszakában csodálatos élménnyé válhat egy koncert, különösen akkor, ha a tizenhét fellépő növendék közül tizenhárom egykoron óvodásunk volt.

Frohes neues Jahr!

I vincs aing klüglihesz nee Jahr

Hird und frau nehsz Toa

Inde mitn ein lange Stanga

Wo khaanne eine Pradwúszt fangen.