Galéria

Virágossá varázsoltuk együtt az óvodát!

Virágossá varázsoltuk együtt az óvodát!

Köszönjük azoknak a családoknak a részvételt és a támogatást, akik a felhívásunkra eljöttek és elültettek gyermekükkel közösen egy-egy virágot!

Ígérjük, hogy gondozni fogjuk őket, hogy szépen nyíljanak mindenki örömére.

TrachtTag - Stimmen wir an!

TrachtTag - Stimmen wir an!

Seit 2 Jahren richten wir eine Foto Ecke auf unsere Terrasse ein, wo Morgen, beim ankommen Eltern mit ihren Kindern sich fotografieren lassen können. Manchmal ist das Reckl zu eng, der Hut zu klein, der Kittel zu weit – aber gute Laune ist gesichert!

Die Bilder sprechen für sich selbst!

Szakmai tapasztalatcsere napja

Szakmai tapasztalatcsere napja

A hosszú évek során már hagyománnyá vált óvodánkban, hogy minden évben az egyik nevelés nélküli munkanapon ellátogatunk egy olyan óvodába, ahol új tapasztalatokat szerezhetünk és az ottani nevelőtestület tagjai is nyitottak egy kis szakmai beszélgetésre velünk.

Bee-Bot méhecske és társai

Bee-Bot méhecske és társai

Márton napi délelőttünkön az iskolás gyerekek is lelkesen tevékenykedtek ezen eszközökkel.

An unserem Martinstag-Vormittag spielten auch die Schulkinder gerne mit diesen Geräten.

Novemberi mesejátékok

Novemberi mesejátékok

A mese után ismert és kedvelt gyermekdalokat énekeltek együtt az előadóművésszel, sőt még a kisebb-nagyobb hangszereket is megszólaltathatták. Az ejtőernyős, labdás mozgásos játék jól megmozgatta a gyerekeket, örömmel énekelték együtt az ismert gyerekdalokat.

„Tök jó” napok a Pillangó csoportban

„Tök jó” napok a Pillangó csoportban

Az október a betakarítás jegyében telt nálunk. A gyerekek játékosan, dalokon, népi játékokon keresztül átélhették a szüret hangulatát. Lelkesen morzsolták a kukoricát, Kukorica Katának kukoricacsuhéból csinos frizurát fontak, magvakkal tányéralátétet díszítettek.