Galéria

Farsang van, farsang van...

Farsang van, farsang van...

Leginkább természetesen mindenki a farsangi délelőttöt várta, amikor megérkeztek az óvodába a királylányok, katonák, pillangók, rendőrök és még sok ötletes jelmezbe bújt kisgyerek.

Házikoncert

Házikoncert

December 12-én, csütörtökön a Zimándy Ignác Általános Iskola 4/A. osztályának szolfézscsoportja házi koncerttel ajándékozott meg bennünket. Advent időszakában csodálatos élménnyé válhat egy koncert, különösen akkor, ha a tizenhét fellépő növendék közül tizenhárom egykoron óvodásunk volt.

Adventi kávézás

Adventi kávézás

Idén december 13-án rendeztük meg a hagyományos adventi kávézásunkat.

A szülők egy kávé, tea, házi sütemény mellett kis időre kiszakadhattak a mindennapok reggeli, vagy délutáni forgatagából és bepillantást nyerhettek csoportjaink életébe.

Az Ifjú Zenebarátok Napa

Az Ifjú Zenebarátok Napa

Az ifjú zenebarátok világnapjáról idén óvodánk is megemlékezett. Mindhárom csoportunk különös figyelmet fordított ezekben a hetekben a zenére. A szokottnál is többet daloltunk, különféle hangszerekkel ismerkedtünk meg és készítettük el miniatűr változataikat. A hangjegyek, a kották világába is bepillantást nyerhettek a gyerekek.

Márton-napot ünnepeltünk...

Márton-napot ünnepeltünk...

Nem volt ez másképp az idén sem. A gyerekek már a múlt héten izgatottan készülődtek, megismerkedtek Szent Márton püspök történetével, német nyelvű dalokat tanultak és gyönyörűbbnél-gyönyörűbb lámpásokat barkácsoltak.