Hírek

Szakmai tapasztalatcsere Babarcon

Szakmai tapasztalatcsere Babarcon

A szakmai tapasztalatcsere célja, hogy tovább bővítsük ismereteinket a magyarországi németek hagyományai, szokásai terén. Ízelítőt kaphattunk a Baranya megyei svábok népviseletéről, néptáncaikról.

Újra együtt a Csupaszív Csapat!

Újra együtt a Csupaszív Csapat!

A Törökbálinti Csupaszív Kétnyelvű Óvoda dolgozói a nyári szabadságok után először a Találka-hídnál találkoztak 2024.08.26-án, hétfőn reggel.

Sommerfest

Sommerfest

Május 24-én érkezett el ovink várva- várt évzáró ünnepsége, melynek- már hagyományosan- a Munkácsi Mihály Művelődési Ház adott otthont. Minden ovisunk lázasan készült a nagy napra, szorgalmasan jártak a táncpróbákra, és alig várták, hogy színpadra léphessenek.

Retro Gyereknap

Retro Gyereknap

Az idei gyereknap a retro játékok jegyében zajlott. Már a hét is izgalmasan telt, amikor is kiállítást szerveztünk az otthonról hozott retro játékokból. Mindhárom csoport igen érdekes és izgalmas játékokból álló gyűjteménnyel büszkélkedhetett.

„Tour de Csupaszív”

„Tour de Csupaszív”

A Közlekedési Kultúra Napja alkalmából, május 10-én délelőtt biciklis napot szerveztünk a gyerekek számára. Az esemény az óvoda épülete és a szomszédos házak körül zajlott a járdán.

Vadaspark

Vadaspark

Április 29-én házhoz jött a Vadaspark a Csupaszív oviba.

Farkas Ádám, Budakeszi Vadaspark munkatársa egy játékos, interaktív foglalkozást hozott nekünk.