Hírek

Adventi kávézás

Adventi kávézás

Idén december 8-án rendeztük meg újra a hagyományos adventi kávézásunkat.

Fontosnak tartjuk az óvodánk és a szülők közötti kapcsolat ápolását, az ilyen szülő-gyermek napokon a családtagok bepillantást nyerhetnek az óvoda életébe.

Jónak lenni jó!

Jónak lenni jó!

Óvodánk idén csatlakozott az adventi jótékonysági ajándékgyűjtéshez.

Egészen Mikulás-napig sorra érkeztek a karácsonyi csomagolópapírral díszített dobozok játékkal, könyvvel, papír-írószerrel megtöltve.

Mikulásvárás

Mikulásvárás

Hányat kell még aludni, hogy megérkezzen a Mikulás? Ez a kérdés sűrűn elhangzott a gyerekek szájából a várakozás időszakában. Végül december 6-án megérkezett hozzánk is, az ünnepi díszbe öltözött óvodánkba.

III. Bögrés jótékonysági koncert

III. Bögrés jótékonysági koncert

Fellépnek a Törökbálinti Csupaszív Kétnyelvű Óvoda, valamint a Magyar Állami Operaház művészei: Kertesi Ingrid, Kriszta Kinga, Megyimórecz Ildikó, Geiger Lajos, Horváth István, Káldi Kiss András, Kovácsné Soltész Ágnes, Kálvin Balázs

A műsor után forralt bor és tea várja a koncertre bögrével érkezőket!

A koncertre a belépés díjtalan, adományaikat a 'Csupaszív Alapítvány a Törökbálinti Német Nemzetiségi Óvodáért' részére ajánljuk fel.

Márton napi délelőtt az iskolásokkal

Márton napi délelőtt az iskolásokkal

November 11-én Szent Mártonra emlékezünk, mely ünnep óvodánk jelentős hagyományai közé tartozik. A gyerekek meséken, történeteken keresztül játékos formában ismerkednek meg Márton püspök legendájával.

Fuss egy kört az oviért!

Fuss egy kört az oviért!

2023. október 5-én 16.00 órától sportos öltözetben gyülekeztek az óvoda udvarán a szülők és gyerekek, hisz ezen a délutánon rendeztük alapítványi futónapunkat.